Home / Dieren / Open Podium tijdens het Kermisfestijn

Open Podium tijdens het Kermisfestijn

DIEREN – De Dierense Oranjevereniging houdt dit jaar weer een open podium waar al het aanstormend talent hun muzikale talenten kunnen laten horen. Denk hierbij aan Boybands, Girlbands, zangduo’s, solisten, danstalenten en een combinatie van zang en dans. Het open vindt plaats op 27 april in de feesttent op de kermis. Kandidaten kunnen zich tot en met maandag 9 april inschrijven bij het secretariaat bij Cor van de Craats via tel. 0313 – 427700 of bij Guus le Congé via tel. 0313 – 450761.

www.dierenseoranjevereniging.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.