Home / Laag-Keppel / Werk Henk Hulshof in Galerie 1880

Werk Henk Hulshof in Galerie 1880

LAAG-KEPPEL – In Galerie 1880 in Laag-Keppel is de komende maanden nieuw werk te zien van Henk Hulshof. Hulshof staat bekend om zijn kleurrijke werken van met name het mediterrane landschap. Tot en met 1 mei is een nieuwe serie te zien, die hij maakte rond de jaarwisseling. In februari verscheen een portret van Henk Hulshof in boekvorm, getiteld Vuurwerk van Kleuren. Dit boek is tijdens de expositie tegen een aantrekkelijke prijs te koop. De galerie toont, naast schilderijen van Hulshof, werken van Peko en Ad van Hassel. Daarnaast wordt het normale stockwerk geëxposeerd. Galerie 1880 is geopend van donderdag tot en met zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.

www.galerie1880.nl
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.