Werk Henk Hulshof in Galerie 1880

LAAG-KEPPEL – In Galerie 1880 in Laag-Keppel is de komende maanden nieuw werk te zien van Henk Hulshof. Hulshof staat bekend om zijn kleurrijke werken van met name het mediterrane landschap. Tot en met 1 mei is een nieuwe serie te zien, die hij maakte rond de jaarwisseling. In februari verscheen een portret van Henk Hulshof in boekvorm, getiteld Vuurwerk van Kleuren. Dit boek is tijdens de expositie tegen een aantrekkelijke prijs te koop. De galerie toont, naast schilderijen van Hulshof, werken van Peko en Ad van Hassel. Daarnaast wordt het normale stockwerk geëxposeerd. Galerie 1880 is geopend van donderdag tot en met zondag tussen 13.00 en 17.00 uur.

www.galerie1880.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.