Voedselbank Zutphen

ZUTPHEN – Stichting Voedselbank Zutphen de Eetketen is een onafhankelijk non-profit vrijwilligersinitiatief dat strijdt tegen armoede en verspilling. De stichting verzamelt voedseloverschotten en verdeelt deze onder de minima in de maatschappij. Rotaryclub Eerbeek – Zutphen heeft voor het tweede jaar in de week voor de Kerst gezorgd voor een extraatje in de voedselpakketten. Alle leden hebben een financiële bijdrage geleverd, waarvoor rijst, koffie en macaroni is aangeschaft en verdeeld over de pakketten. Dit soort hulp is meer dan welkom bij de Voedselbank. Ten eerste zijn altijd goederen welkom om aan de pakketten toe te voegen, maar ook financiële bijdragen zijn welkom. Hiermee kunnen de verzekeringen, brandstof en telefoonkosten worden betaald. Wie als vrijwilliger wil helpen, kan contact opnemen met Anneke, tel. 06-14614930.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.