Honderd jaar Eijkelkamp

LATHUM – Hendrik Eijkelkamp vestigde zich 1911 als zelfstandig Smid in Lathum. Honderd jaar een drie generaties later is de smederij uitgegroeid tot Eijkelkamp Earth Sampling Group (EESG). Deze groep bedrijven is gericht op producten en diensten voor milieukundig, grond- en wateronderzoek. EESG staat onder andere bekend om de productie van degelijke grondboren. Daarnaast neemt apparatuur voor monitoren een steeds belangrijkere rol in. EESG wil het jubileumjaar graag vieren. Op 27 mei is er een receptie voor klanten, leveranciers en andere contacten. Op 28 mei is er een open dag, waarop iedereen een kijkje kan komen nemen. Er worden volop activiteiten georganiseerd en er zijn op deze dagen diverse demonstraties te zien, waaronder smeden en boren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.