Topper.nl voor turnselectie BSV Beekbergen

BEEKBERGEN – Topper.nl – een internetbedrijf in inbouwapparaten – heeft de meisjes van de turnselectie van BSV Beekbergen voorzien van een nieuwe sport outfit, bestaande uit een vest, broek en T-shirt en ook werden ze blij gemaakt met een nieuwe sporttas. Met deze outfit kunnen de BSV-toppers hun top bereiken! De familie Geradts maakte de foto van de meisjes en hun nieuwe outfit. Bovenaan van links naar rechts; Veerle Hendriks, Nikki van Midden, Lotte van de Brink, Evelien Vink, Lotte van Baak, Jisca Diets en trainster Jamone Hendriks
onderste rij van links naar rechts; Mirthe van Gelder, Marieke Geradts, Joëlle Engel, Melissa Bouwmeester, Zoë Fransman, Serina Jeulink, Rosa Hendriks. Op de foto ontbreken: Suzan Hogeweij, Jolita Jochems en Illja Diets.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.