Topper.nl voor turnselectie BSV Beekbergen

BEEKBERGEN – Topper.nl – een internetbedrijf in inbouwapparaten – heeft de meisjes van de turnselectie van BSV Beekbergen voorzien van een nieuwe sport outfit, bestaande uit een vest, broek en T-shirt en ook werden ze blij gemaakt met een nieuwe sporttas. Met deze outfit kunnen de BSV-toppers hun top bereiken! De familie Geradts maakte de foto van de meisjes en hun nieuwe outfit. Bovenaan van links naar rechts; Veerle Hendriks, Nikki van Midden, Lotte van de Brink, Evelien Vink, Lotte van Baak, Jisca Diets en trainster Jamone Hendriks
onderste rij van links naar rechts; Mirthe van Gelder, Marieke Geradts, Joëlle Engel, Melissa Bouwmeester, Zoë Fransman, Serina Jeulink, Rosa Hendriks. Op de foto ontbreken: Suzan Hogeweij, Jolita Jochems en Illja Diets.