Beslissende volleybalwedstrijden

DIEREN – Komende weken staan enkele heel belangrijke wedstrijden op het programma van volleybalvereniging AutovanOort Rebelle. Aanstaande zaterdag staan er enkele toppers op het programma, waarin het definitieve verschil gemaakt zal worden.
De belangrijkste wedstrijd van 19 maart is zonder twijfel de strijd bij de heren in de promotieklasse. Het eerste herenteam van AutovanOort Rebelle speelt de belangrijkste wedstrijd van het seizoen tegen mede koploper EVV. De winnaar zal hele goede zaken doen op weg naar promotie naar de regiodivisie.
Het 3e team kan zich op 26 maart, drie wedstrijden voor het einde van de competitie, zeker stellen van het kampioenschap in de 3e klasse. Ook het 2e en 4e team maken nog kans op promotie, maar kunnen zich geen puntverlies permitteren. Heren 4 is nog in de race voor de 2e plaats en kan daarmee promotie afdwingen maar dan moet zaterdag gewonnen worden van de nummer 4 DSC.
Bij de damesteams gaat het stukken moeizamer. Dames 1 knokt zich plaats voor plaats naar boven en staat nog net boven de degradatiezone. Dames 2 moet vechten voor lijfsbehoud in de 2e klasse. Het 3e team is de positieve uitzondering, dit team staat momenteel op de 2e plaats op 3 punten afstand van de nummer 3. De nummer 2 zal vrijwel zeker promoveren naar de 2e klasse. Dames 4 speelt keurig mee in de top 6.
De thuiswedstrijden van AutovanOort Rebelle zijn vrij toegankelijk. Iedereen is welkom en elke steun van een extra grote aanhang is in dit stadium van de competitie gewenst. Met name de wedstrijd van het eerste heren team zal op het scherpst van de snede worden gespeeld. Deze strijd tussen de nummer 1 tegen de nummer 2 van de competitie start op 19 maart om 17.00 uur. Wij nodigen iedereen uit dit spektakel mee te beleven op de tribunes van Theothorne. Neem vooral toeters, trommels, ratels en fufuzela,s mee om zo veel mogelijk lawaai te maken. Elke steun is welkom.