De Zon adopteert 5 lammetjes

VELP – Kinderen en ouders van kinderdagverblijf De Zon uit Velp adopteerden vorige week zaterdag maar liefst vijf lammetjes van de schaapskudde in Rheden. De jaarlijks terugkerende inzamelactie van het Velpse kinderdagverblijf leverde voldoende geld op om de vijf lammetjes nieuwe namen te geven. Nadat de kinderen samen met de herderin de vijf jonge schapen hadden geselecteerd werden ze Linda, Dinky, Sterre, Vlinder en Lente genoemd. Behalve het geven van de namen mochten de ruim twintig kinderen en hun ouders onder begeleiding van de herderin aan haar medewerkers de wei in om de schapen en lammeren te aaien en met ze op de foto te gaan. Uiteraard was er na afloop een koekje met blauwe en roze muisjes. Vooral het mooie weer maakte er een gezellige en zonnige ochtend van.