Brummenaar neemt deel aan Amsterdam-Dakar Challenge

BRUMMEN – Arno Jolink uit Brummen en Martijn ten Broeke uit Ruurlo starten op 5 november met het Open Source Challenge Team met de Amsterdam-Dakar Challenge. De opbrengsten hiervan gaan naar de goede doelem Kika, de Nederlandse Brandwonden Stichting en Stichting Doe een Wens. In een 23 dagen durende rally gaat het duo het gevecht aan met zandstormen, kou, regen en alle andere elementen van de natuur. Er zijn al sponsoren die geld, maar ook materialen ter beschikking stellen, maar dan zijn de heren er nog niet. Zij willen niet alleen hun eigen droom verwezenlijken, maar ook veel geld ophalen voor de goede doelen. Begin maart is de website www.chalengeteam/dakar.nl in de lucht gegaan. Sponsors en donateurs kunnen zich hier aanmelden of via e-mail. info@challengeteam.nl. de heren zijn ook te volgen via twitter: @challengeteam.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.