WIK Rheden zonder bestuur

RHEDEN – WIK Rheden houdt woensdag 23 maart haar jaarlijkse ledenvergadering. Dit keer wordt er afscheid genomen van drie bestuursleden; voorzitter Willem Kruithof, penningmeester Baukje van Dijk en secretaris Jurjen Bersee. Dit betekent dat het hele bestuur aftreedt. Op dat moment heeft WIK geen bestuur meer en zullen er snel nieuwe bestuursleden gevonden moeten worden. Zo niet, dan kan WIK haar activiteiten niet meer voortzetten. Met de leden wordt besproken hoe de activiteiten voortgezet kunnen worden. Een ieder die belangstelling heeft bestuurslid te worden, kan zich tot de ledenvergadering aanmelden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.