Bente Mulder en Boris M2 startgerechtigd

EERBEEK – Afgelopen weekend vertrok Bente Mulder van h.s.v. de Veluwezoom samen met pony Boris naar Angeren om daar te starten in de klasse M1 dressuur. Onlangs behaalde de combinatie al hun laatste punten om over te mogen naar de M2 dressuur, door thuis te komen uit Gendt met twee eerste prijzen. Dit weekend deden ze dit samen nog eens feilloos over. Bente startte Boris opnieuw in de klasse M1 dressuur en kwam weer thuis met twee eerste prijzen. Zij behaalden samen 188 en 191 punten. Eind deze maand zullen zij voor het eerst een oefenwedstrijd M2 proberen en wanneer dit positief uitpakt, zal in het groene seizoen hoogstwaarschijnlijk de overstap naar deze hogere klasse gemaakt worden.

Lisa Tervoort startte dit zelfde weekend met pony Kasper in Laag-Soeren. Zij reed hier twee proeven in de klasse B dressuur. De eerste proef verliep nogal gespannen, ondanks dat was Lisa tevreden. Achteraf bleek dit niet onterecht, omdat de combinatie voor deze proef 186 punten toegekend had gekregen. De tweede proef ging nog beter, hier werden maarliefst 203 punten bij elkaar gereden door deze mooie combinatie. Fleur Louwe startte met haar chique pony Cisko ook op deze wedstrijd in de klasse B dressuur. Zij was erg trots op haar jonge pony, die weer zijn beste beentje voor zette in de ring. De combinatie ging met een winstpunt naar huis.

Robin Bouwer startte ook, alleen zij vertrok naar Arnhem. Met haar paard Charmed One behaalde zij twee keer een eerste prijs met 192 en 194 punten. Samen met deze driejarige ruin is zij al een lange tijd startgerechtigd voor de klasse L1 dressuur, begin april zal dan ook de overstap naar deze klasse gemaakt worden.

Het weekend daarvoor hadden Lisa Gierman en Fleur Eijerkamp iets anders aan hun hoofd dan carnaval vieren. Zij spaarden hun energie voor op concours, hetgeen zeker beloond werd. Lisa Gierman behaalde met paard Bling-Bling twee winstpunten in de klasse L2 en mocht daarbij een vierde prijs in ontvangst nemen. Fleur Eijerkamp startte met pony Ukanho in een andere discipline, namelijk het springen. De combinatie sprong hier een aantal nette rondes in de klasse B. Fleur en Ukanho gingen met hun eerste twee winstpunten naar huis.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.