Versierde fietsen wedstrijd Doesburg en Oranje

DOESBURG – Het bestuur van Doesburg en Oranje wil vast een tipje van de sluier oplichten voor de komende Koninginnedag. Voor kinderen tot en met 12 jaar wordt er een wedstrijd en optocht van en met versierde fietsen gehouden. ‘Dus kinderen bewaar alvast allerlei leuke dingen en denk er vast over na hoe jij je fiets het mooist kunt versieren. Alles kan en mag!’, stelt de organisatie.
Natuurlijk worden de versierde fietsen door een deskundige jury beoordeeld en de mooiste fietsen krijgen een prijs. De optocht door de stad zal aansluitend op de vendelhulde zijn en een muziekcorps of dweilorkest zal er zijn om jullie te begeleiden naar de Koepoortstraat.
Daar zal de prijsuitreiking zijn en wie dit gaat doen is nog geheim maar Doesburg en Oranje heeft in ieder geval een belangrijk persoon hiervoor uitgenodigd. ‘Dus doe allemaal mee en vraag papa’s, mama’s, opas, omas, en wie je maar kent om je te helpen de mooist versierde fiets te maken.’
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.