40 jaar bij Alle Negen Doesburg

DOESBURG – Het nog steeds actieve 82-jarige erelid Dirk van Ingen, is tijdens de club-oefenavond van zijn kegelvereniging Alle Negen gehuldigd voor zijn verdiensten in de 40 jaar die hij lid was van deze herenkegelclub. Ook deze vereniging moest noodgedwongen tijdelijk uitwijken naar een kegelhuis buiten Doesburg, omdat in de herfst van 2007 de Commanderije in Doesburg gesloten werd.
In de toespraak van de voorzitter Jan van Weerden klonk niets anders dan waarderende woorden voor zijn inzet als een goede kegelaar en in andere functies. Jarenlang was hij penningmeester en hij was altijd bereid zijn clubgenoten de fijne kneepjes van het kegelen bij te brengen.
Na de vele anekdotes verteld te hebben, besloot Jan van Weerden zijn toespraak door, mede namens alle leden en donateurs van Alle Negen, Dirk dank te zeggen voor zijn gezelschap maar ook zeker voor dat wat hij in de loop der jaren voor de club heeft gedaan. Hij wenste hem nog vele plezierige jaren toe in goede gezondheid met echtgenoot Pia en de rest van de familie. Ook wenste de voorzitter dat Dirk nog vele jaren bij Alle Negen blijft gooien, maar dan ook in Doesburg in het nieuwe kegelcentrum hetgeen eind dit jaar gereed zal zijn – foto Tonny Smeenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.