Voorjaarsconcert Eendracht

EERBEEK – De Eerbeekse muziekvereniging Eendracht hield zaterdag haar voorjaarsconcert in sporthal De Bhoele. Beide orkesten van de vereniging kwamen aan bod. Het fanfareorkest, onder leiding van Alfred Willering, speelde voor de pauze onder andere The Eagles of Snodown. Ook was de premiere van het werk Xerxes, een solowerk speciaal geschreven voor Euphonium. Het publiek reageerde enthousiast.

Het LEGO-orkest (leerlingen en gevorderden), onder leiding van Wolbert Baars, speelde een gevarieerd programma met veel solisten. Het fanfareorkest sloot de avond weer af met vlotte en pittige solowerken. Naast Just a closer Walk with Thee speelde de fanfare ook Norwegian Blue, een jazzwerk van Philip Wilby. – Foto Han Uenk.

www.eendracht-eerbeek.nl

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.