1300 fietsers genieten van omgeving

EERBEEK – Ook de elfde editie van de Eerbeekse veldtoertocht, gehouden door ATB Club Last Gear, was weer een groot succes. Vanuit het hele land vonden uiteindelijk 1300 deelnemers de starlocatie bij het clubhuis aan de Händelstraat.

Natuurlijk was er weer een prachtig parcours uitgezet door de bossen in de omgeving. “Prachtig tussen de runderen door en superbewegwijzering”, geeft Yul op de website van Last Gear aan. Velen doen ieder jaar mee, maar zijn toch weer verbaasd over de goede organisatie en de mooi uitgezette routes. “Ik en mijn broer komen elk jaar de tourtocht rijden en ook dit jaar was het weer een fantastische route”, zegt Hans Tuinhout. Han Bergsma is ook enthousiast: “ Dank vrijwilligers, instanties, sponsoren etc. Prima uitgelijnd, gevarieerde en originele route over mooi terrein”. Naast een paar kleine valpartijtjes is de tocht zonder problemen verlopen en ging iedereen met een goed gevoel naar huis. Op naar volgend jaar! – Foto Han uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.