Velper Bach Ensemble voert Matthäus Passion uit; doe mee

VELP – Het Velper Bach Ensemble voert op 23 en 25 maart 2012, samen met de koorschool van Katalin Szábo en het Resonet Ensemble de Matthäus Passion uit in de Walburgiskerk in Arnhem. Het geheel staat onder leiding van dirigent Frank Litjens.

Het Velper Bach Ensemble wil niet alleen haar leden de mogelijkheid bieden hieraan mee te werken. Ook niet-leden die zich (nog) niet permanent aan het Velper Bach Ensemble willen binden, maar voor wie deelname aan deze Passie een uitdaging is, worden van harte uitgenodigd mee te doen.
De repetitieavonden zijn op donderdag van 20.00 tot 22.00 uur in het NPB-gebouw aan de dr. Fabiusstraat in Velp. Na het voorjaarconcert op 3 april, starten de repetities. Graag voor die tijd aanmelden, maar later bijspringen, behoort ook tot de mogelijkheden.

Tel. 0575 – 432149
E-mail. info@velperbach.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.