Handballes op basisscholen

BRUMMEN – Door handbalvereniging Brummen is het initiatief genomen om in samenwerking met het Nederlands Handbal Verbond handballessen te gaan geven tijdens gymlessen aan de basisscholen in Brummen en Hall. Van 14 tot en met 18  werden de eerste handballessen gegeven; door de afdeling werden twee ervaren trainers ingezet, aangevuld met vrijwilligers van de vereniging zelf. De kinderen en leraren waren enthousiast en ze maken op een speelse manier kennis met de handbalsport. Iedere groep krijgt drie maal een handballes.
Aansluitend wordt het jeugdhandbaltoernooi gehouden; op 30 maart is de training voor het toernooi en op 6april start om 14.00 uur het toernooi op de voetbalvelden van vv Oeken.
Ook houdt de vereniging op 20 april, 11 mei en 18 mei een clinic in sportzaal Rhienderoord van 14.00 tot 15.00 uur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.