Alles over Loenen op eigen startpagina

LOENEN – Iedereen die informatie wil over Loenen, kan sinds kort terecht op de internetsite loenen.startpagina.nl. Beheerder Gilbert de Jong verzamelt hier allerlei links naar pagina’s die te maken hebben met het dorp.

Het is puur hobby voor De Jong. “Ik ben al enige jaren beheerder van hovenier.startpagina.nl en schelpen.startpagina.nl. Ik vond het tijd om ook een pagina voor Loenen te gaan maken.” Dit gaat niet zomaar. Er worden afspraken gemaakt met startpagina.nl, waarna de beheerder aan de slag mag. “Ik probeer de site zo breed mogelijk te maken. Enerzijds is hij erg gericht op toeristen, die willen weten wat hier allemaal te doen is. Er staan links naar bedrijven, filmpjes van toeristische attracties en een overzicht van activiteiten. Daarnaast staat er nuttige informatie op de site voor inwoners van het dorp: bustijden, de afvalwijzer en een vacatureaanbod.” De Jong hoopt met zijn startpagina Loenen wat meer in de kijker te spelen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.