Boekenmarkt BMK zeer succesvol

BRUMMEN – De jaarlijkse boekenmarkt van het Brummens Mannenkoor was ook dit keer weer een groot succes. Vooral op vrijdag was er veel belangstelling voor de vele boeken die te koop werden aangeboden. Duizenden boeken wisselden tijdens de zonovergoten markt in en naast Concordia van eigenaar. Hierdoor zit het BMK weer wat ruimer bij kas, hoewel men geen mededelingen over de precieze opbrengst wil doen. Daarnaast staat het BMK iedere dinsdag met een boekenkraam op de markt in Brummen en is men ook met de boeken present tijdens de Pinkstermarkt. Vrijdag en zaterdag werd niet alleen het koor, maar vooral ook een groot aantal kopers blij met de inspanningen van de koorleden. Keurig gesorteerd op genre waren hele mooie koopjes te scoren.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.