Karate stageweekend succesvol

LAAG-SOEREN – Karate Club Eerbeek heeft samen met SKVA Amstelveen en JKS Karate Nederland, enkele goed bezochte Karate stagedagen georganiseerd. Op uitnodiging was Scott Langley Sensei (5e) dan aanwezig. Scott Sensei is de eerste westerse leerling die de 4-jarige instructeurs opleiding van JKS Japan heeft behaald.

De manier van lesgeven was op zeer basische maar verfijnde wijze maar zeker een hoog niveau voor jong en oud. De groepen waren gesplitst, de 1e sessie tot 16 jaar en lager banders was voornamelijk toegewijd aan je goede basis houdingen, juiste technieken geen energieverspilling. De 2e sessie was voor 16 jaar en ouder en hogere banders. Hier ging het over werken vanuit je hara/ tandem (onderbuik / heup-bekken) en dynamische bewegingen. Kracht vanuit je heup en innerlijke centrum. Ook de soeplessen vanuit je spieren en gewrichten. A met al waren de sessies goed en met een zeer tevreden gevoel is men huiswaarts gegaan.

In verband met de hoeveelheid aanmeldingen kon de Dojo van KCE de mensen niet onderbrengen en hebben ze gebruik mogen maken van de sporthal van ’t Sprengenhus te Laag-Soeren, die perfect was voor deze gelegenheid. Ook de mensen uit Duitsland, Polen en België vonden dit ook en wilden graag een volgende keer zeker terug komen.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.