Home / Eerbeek / B1 van KVE kampioen

B1 van KVE kampioen

EERBEEK – Het B1 aspiranten-team van KVE is kampioen geworden door de uitwedstrijd tegen KVZ uit Zutphen te winnen. Dit was nog best spannend, want de kinderen waren toch wel gespannen. In de rust werden ze toegesproken door hun coaches, Koos Bakker en Bertha Peters. Daarna ging het een stuk beter en werd de wedstrijd beëindigd met een 14 – 4 overwinning. Het team speelt nu vierde klasse en in de veldcompetitie gaan ze derde klasse spelen.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.