Verdachte zaak-Van Ravenshorst pleit onschuldig

BEEKBERGEN / EERBEEK – Op 18 maart doet de rechtbank uitspraak in de zaak-Van Ravenhorst. Een 37-jarige man uit Eerbeek stond vorige week terecht omdat hij verdacht wordt van de moord op de 48-jarige autohandelaar uit Beekbergen.

Henk van Ravenhorst verdween eind 2009 en werd in januari teruggevonden. Later is de man uit Eerbeek opgepakt op verdenking van moord. Van Ravenhorst is met messteken om het leven gebracht. In de auto, op de kleding en op een mes dat de auto van de verdachte is gevonden, zijn bloedsporen van Van Ravenhorst teruggevonden. Het motief zou geld zijn. Van Ravenhorst stond erom bekend veel geld op zak te hebben en de verdachte had gokschulden. De openbaar aanklager eist veertien jaar cel. De man uit Eerbeek beweert echter niets met de zaak te maken te hebben.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.