Duo uit Velp en Dieren opgepakt wegens wapenbezit

ARNHEM – De politie heeft donderdagmiddag een 21-jarige man uit Velp en een 22-jarige Dierenaar aangehouden op de Rijnkade in Arnhem. Het tweetal bleek na controle een op een vuurwapen gelijkend voorwerp in de auto te hebben liggen.

Tevens lagen er twee maskers en een breekijzer in de auto. Alle goederen zijn door de politie in beslag genomen.
De agenten troffen het duo rond 14.40 uur aan in een auto op de Rijnkade. De agenten controleerde de inzittenden toen ze een sterke wiet lucht roken. Hierop onderzochten ze de auto waarbij ze op een vuurwapen gelijkend voorwerp stuitte. Ook troffen ze twee maskers en een breekijzer aan. Alle goederen werden in beslag genomen en het tweetal werd aangehouden wegens verboden wapenbezit. Op basis van de eerste bevindingen lijkt het een nep wapen te zijn.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.