Een actieve en gezonde Kunstkring

BRUMMEN – Kunstkring Brummen is afgelopen jaar van 60 naar 70 leden gegroeid; dat maakte voorzitter Gera Buter bekend tijdens de algemene ledenvergadering. Aan de hand van het jaarverslag werd duidelijk dat de Kunstkring een actieve en gezonde vereniging is. even leek het erop dat de Kunstkring in de problemen zou komen door een gebrek aan bestuursleden, maar al snel meldden vijf nieuwe kandidaten zich.
Naast de zittende bestuursleden Gera Buter, Carola de Vries en Jefke van Iterson kon het bestuur deze avond worden uitgebreid met Ciska Jonkers (penningmeester) en Geri Wagenvoorde en Lies Harleman. Ook waren er nog leden die bereid zijn het bestuur te ondersteunen. Zo kan de Kunstkring op volle sterkte op weg naar 2012; het jaar waarin de Kunstkring tien jaar bestaat.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.