Extra budget voor achterstanden in onderwijs

BRUMMEN – De gemeente Brummen gaat komend jaar bijna 156.000 euro steken in versterking van het Onderwijs Achterstanden Beleid. Dit geld heeft de gemeente vanuit het Rijk ontvangen voor dit doel. Het is de bedoeling dat een speciale projectgroep gaat bekijken hoe dit beleid in de gemeente Brummen het best vorm kan krijgen. Omdat de ontwikkelingen op dit gebied zo snel gaan, wordt het nieuwe beleid voor één jaar vastgesteld, waarna het geëvalueerd en mogelijk verlengd wordt. Aandachtspunten zijn onder andere het onderwijs op maat voor kinderen met een achterstand, het gericht werken met verschillen en goede samenwerking tussen de verschillende organisaties en beleidsterreinen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.