Praat mee over veiligheidsbeleid

De gemeente Brummen gaat aan de slag met het opstellen van een nieuw veiligheidsbeleid. Om de wensen van inwoners te peilen houdt de gemeenteraad op donderdag 24 maart een bijzondere opiniërende vergadering. Deze vergadering begint met een gezamenlijk gedeelte, waarin vertegenwoordigers van gemeente, politie en brandweer een korte inleiding geven. Vervolgens wordt in groepjes over verschillende thema’s van veiligheid gediscussieerd. Hierbij kunnen de aanwezigen hun meningen en kennis inbrengen. Het is de bedoeling dat deze vergadering leidt tot een actualisering van het veiligheidsbeleid, dat stamt uit 2007. Wie mee wil praten, kan zich tot 17 maart aanmelden via griffie@brummen.nl. De avond begint om 20.00 uur en wordt gehouden in het Tjark Riks Centrum in Eerbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.