Musical Ruth

DOESBURG – Stichting Babel houdt op 6, 7 en 8 april voor de tweede keer een Bijbelse Musical; dit keer de musical Ruth. De musical wordt in de Grote- of Martinikerk in doesburg getoond met het doel op een leuke wijze dit Bijbelse verhaal vertellen. Aan de Bijbelse musical werken vijftig vrijwilligers mee. Naast de fanatieke spelers, krijgt ook de set een speciale vorm en functie. Het uur voor aanvang en in de pauze kunnen bezoekers terecht bij gevulde kraampjes van winkeliers uit Doesburg. Houdt er rekening mee dat er in ‘Bethlehem niet gepind kan worden. Kaarten zijn vanaf 1 maart te koop en te ebstellen via e-mail. info@babeldoesburg.nl of bij het secretariaat aan de Prins Hendrikstraat 10 in Doesburg.

www.babeldoesburg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.