Boekenweek in Velp en omstreken

VELP – Boekhandel Jansen & de Feijter heeft weer een aantal leuke activiteiten georganiseerd in het kader van de Boekenweek, die plaatsvindt van 16 tot en met 26 maart. Op vier avonden staat literatuur centraal.

Op donderdag 17 maart komt Eva Rovers naar Filmhuis Oosterbeek. Hier vertelt zij vanaf 20.00 uur over het leven van Hélène Kröller – Müller. Rovers is haar biografe. Boekenweekauteur Kader Abdolah is op zaterdag 19 maart te gast in de boekhandel aan de Emmastraat in Velp. Van 15.00 tot 16.00 uur signeert hij zijn werk, waaronder het boekenweekgeschenk van dit jaar. Op dinsdag 22 maart komt Nop Maas naar K13 in Velp. Hij spreekt vanaf 20.15 uur over Gerard Reve. Als biograaf beschikt hij over enorm veel materiaal en kan veel vertellen over deze schrijver. Tot slot verleent Jansen & de Feijter haar medewerking aan een programma met poëzie van en muziek rondom Vasalis. Deze middag vindt plaats op zondag 20 maart, vanaf 15.00 uur in de Waalse Kerk in Arnhem.