Jubilarissen TC Eerbeek

EERBEEK – Tijdens de onlangs gehouden Algemene Ledenvergadering van de Eerbeekse Tennisclub TCE zijn 15 leden gehuldigd i.v.m. het 40-jarig lidmaatschap. TCE’s voorzitter Gerrit Willems complimenteerde deze jubilarissen en dankte hen onder het aanbieden van een sleutelhanger met inscriptie en een bos bloemen voor hun jarenlange trouw aan de vereniging.
De jubilarissen zijn: Gerard Schut, Gezien en Ab Thomassen, Ben en Greet Koenders, Hil v/d Burg, Marianne Gammauf, Rob Wassink, Jopie van Laar, Johan Westhof, Theo Wissing, Tom Vissers, John van der Beek, Hessel Tabor en Jan Wassink. Deze laatste werd vanwege zijn vele bewezen diensten voor TCE tot erelid benoemd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.