Afscheid van Zonnebloem

BRUMMEN – Tijdens de jaarvergadering van de Zonnebloem afdeling Brummen, hebben twee vrijwilligers met een jarenlange staat van dienst afscheid genomen: Chris Schouten en Betsie de Louw.

Schouten is sinds 2001 vrijwilliger geweest, waarvan de laatste zes jaar als voorzitter van de afdeling. Chris werd door de huidige voorzitter Rik van Tongeren namens alle aanwezige vrijwilligers hartelijk bedankt voor het vele werk door hem verricht voor de organisatie. Kort memoreerde de voorzitter ook aan het andere vrijwilligerswerk dat Chris daarnaast nog heeft gedaan. Hij wenste hem een goede toekomst toe nu hij over meer vrije tijd gaat beschikken.
Chris heeft voor zijn ruim 10 jaar vrijwilligersschap een zilveren speld met de afbeelding van een zonnebloem ontvangen alsmede een oorkonde. Deze werd hem door de huidige voorzitter onder dankzegging opgespeld.

Verder heeft de afdeling afscheid genomen van mevrouw Betsie de Louw. Zij was sinds 2005 vrijwilligster van de afdeling Brummen, waarvan ook enige jaren als bestuurslid bezoekwerk. De Louw heeft aangegeven zich op landelijk niveau verder als vrijwilligster voor de Zonnebloem te gaan inzetten.

Beide terugtredende vrijwilligers ontvingen een mooie bos bloemen en een cadeaubon. Onder ruim applaus werden beiden uitgezwaaid tijdens de vergadering.
Tevens kan gemeld worden dat de afdeling sinds januari wederom is gegroeid door de toetreding van drie nieuwe vrijwilligsters, zodat de continuïteit van het vrijwilligerswerk gewaarborgd blijft en het totale aantal enthousiaste vrijwilligers nu 28 is.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.