HAP STAP bij Cornelis Jetses

EERBEEK – De afgelopen week stond voor groep 5 en 6 van basisschool Cornelis Jetses in het teken van hap-stap. De hele week was er op een leuke en afwisselende manier aandacht voor gezond voedsel en voldoende beweging. Op de eerste dag kregen de kinderen uitleg van een diëtiste en werden de eigen tussendoortjes kritisch beoordeeld. De volgende dag stond in het teken van bewegen: onder leiding van een ervaren begeleider en swingende muziek werd een dansuitvoering ingestudeerd. Op donderdag was er een speurtocht waarbij ook de supermarkt werd bezocht: waar zijn de gezonde tussendoortjes te koop? De laatste dag werden de boodschappen gebruikt voor een kookworkshop: er werden allerlei gezonde en lekkere hapjes gemaakt. De week werd vrijdagmiddag afgesloten met de dansuitvoering en de ouders werden getrakteerd op de zelf gemaakte hapjes. Ook was er een diëtiste om alle vragen van ouders te beantwoorden. De kinderen kijken met veel plezier terug op deze afwisselende week.

Voor meer informatie: www.conelisjetses.nl of http://www.archipelprimair.nl/#/cornelis_jetses/intro
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.