Jubileumconcert en -uitvoering Sions Lofzang

KLARENBEEK – De Christelijk Gemengde Zangvereniging Sions Lofzang bestaat 85 jaar. Het koor wil dit zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er is een jubileumconcert op 18 maart voorbereid, in de Protestantse kerk en een uitvoering op 26 maart in Ons Gebouw.

Op vrijdag 18 maart verzorgt het koor een gratis te bezoeken jubileumconcert. Dit optreden wordt gehouden in de protestantse kerk aan de Woudweg in Klarenbeek. Onder leiding van de dirigent A.G. Laseur is een mooi en gevarieerd programma voorbereid, dat zeker de moeite waard is om te komen beluisteren. Medewerking wordt verleend door Gerard Janssen op trompet en door Willem Capel op orgel. Tevens zal de Christelijk Gemengde Zangvereniging Opwaarts haar medewerking verlenen. Beide koren zullen gezamenlijk ook enkele liederen laten horen. De aanvang is 20.00 uur. Ter bestrijding van de onkosten zal er een collecte worden gehouden.
Op zaterdag 26 maart verzorgt Sions Lofzang een avond in Ons Gebouw aan de Woudweg in Klarenbeek. Op die avond zal de toneelvereniging Dindoa uit Vaassen het dolkomische blijspel “Kouwe kak en Tatoeage” van Carl Slotboom op de planken brengen. Verder zal er die avond een jubilaris worden gehuldigd. De avond begint om 20.00 uur en de kaarten van € 5,– zijn verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren bij de voorzitter, mevrouw Fenny van de Brink, tel. 055-5220399.

Het jubilerende koor heeft behoefte aan nieuwe leden. Het koor repeteert iedere maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur in het gebouw Samuël aan de Brinkenweg 111 in de buurtschap Hooiland vallend onder Klarenbeek.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.