Zonnebloem Loenen huldigt 3 medewerksters

LOENEN – Tijdens de jaarvergadering van de Zonnebloem afdeling Loenen werd de agenda dit keer in een sneltempo afgewerkt. Niet omdat de vergaderpunten onbelangrijk waren of omdat men geen tijd had; er werd ruimte en tijd gemaakt om de dames Ria Slief, Annie Reusken en Jozien Evers te verrassen. Zij werken inmiddels tienjaar als vrijwilliger bij de Zonnebloem in Loenen.
Tijdens het tweede kopje koffie met gebak kwamen als verrassing enkele genodigden binnen om aanwezig te kunnen zijn voor de huldiging van deze dames.
Namens de afdeling werden eerst Annie en Ria door de voorzitster Dicky Verheul geprezen voor al het werk, dat de dames buiten het bezoekwerk om, voor de Zonnebloem doen. Meewerken aan de nieuwjaarsreceptie door het jaarlijks bakken van vele oliebollen, gasten rijden, het inkopen en afhalen van de bloemen voor Ziekendag en het voorbereiden van het Stamppottenbuffet.
Jozien kreeg lovende woorden vooral voor haar werk als penningmeester van de afdeling.  Ondanks dat er vanuit Breda grote veranderingen in het boekhouden kwamen, weet Jozien door haar grote inzet de kas altijd keurig op orde te houden. Ze let prima op de kleintjes en ze weet haar medewerksters enthousiast te krijgen voor de jaarlijkse loterij.
 

Namens het bestuur van de Regio Veluwezoom waren Wil Smit en Rino van Dillen aanwezig. Wil feliciteerde de dames en dankte hen voor hun inzet. Zij mocht de dames de Zonnebloemspeld op steken en namens Breda een oorkonde overhandigen. Ook ontvingen de dames namens de Regio een prachtig boeket bloemen. Namens het bestuur en alle medewerkers ontvingen de dames een fotolijst met daarop een compilatie van activiteiten en een sfeervol lichtje. Ook de echtgenoten van de dames die aanwezig waren, werden dank gezegd. Met een doosje “merci”, dankte Dicky de heren voor het feit, dat ze achter het werk van hun dames staan en hen steunen. Soms letterlijk, denkend aan de lekke band tijdens een fietstocht met gasten. Een telefoontje naar het thuisfront en Gerrit was er snel met een doosje plakspullen!
De avond werd, onder het genot van een hapje en een drankje, afgesloten met een gezellig samenzijn.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.