Mondolia doet mee aan brede schoolactiviteiten

OOSTERHUIZEN – Muziek- en amusementsvereniging Mondolia uit Oosterhuizen doet mee aan de brede schoolactiviteiten. In vier workshops kunnen de leerlingen van de basisscholen Oosterhuizen, Lieren en Beekbergen de beginselen van muziek leren. De vier workshops worden gehouden op vrijdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur op de basisschool in Oosterhuizen. Op de data: 25 maart, 1 april, 8 april en 15 april.

In vier workshops gaan twee vrijwilligers van de vereniging kinderen vanaf groep 3 tot en met 8 de beginselen van de muziek bij brengen. Bij aanvang krijgen de leerlingen het instrument melodica in bruikleen. Ze leren hoe ze daar op moeten spelen en daarnaast leren ze hoe je bladmuziek moet lezen. Dit allemaal spelende wijs. Tijdens de laatste workshop mogen ouders en broertjes en zusjes komen kijken, want dan laten de leerlingen zien wat ze geleerd hebben. De opgave verloopt via school en wisselwerk. De kosten: 4 euro. Totaal en een borg van 10 euro per instrument.
Wie een indruk wil krijgen van de vereniging, kan dit doen op de jaarlijkse uitvoering op 19 maart bij de Nieuwe Zweep te Klarenbeek. Toegangskaarten 5 euro per stuk te bestellen bij Hanny van Reen 055-5051715.
Wie meer wil weten over deze workshops, kan contact opnemen met Linda van den Beukel telefoon 055-5061171 of Heidi Wijnmaalen telefoon 0571-261061.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.