25-jarig jubileum Zarazan

EERBEEK – Volksdansgroep Zarazan uit Eerbeek vierde zaterdag het 25/jarig jubileum met een uitgebreid programma. Ook Maria Vreven uit Eerbeek vierde deze dag haar zilveren jubileum bij Zarazan. De groep werd door haar opgericht op 5 maart 1986. Toos Ligterink is samen met Vreven de enige die 25 jaar lid is van Zarazan.
De vereniging heeft ook een prachtig vaandel en een stampstok met de naam Kurill (Russisch voor heertje Vreven) en zij werd zaterdag (samen met Toos Ligterink) in het zonnetje gezet voor 25 jaar trouw aan Zarazan. Dit was haar laatste jubileum, want zij verlaat de Eerbeekse dansgroep. Na het vertrek van Vreven wordt Zarazan geleid door André van de Plas. – Foto Han Uenk.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.