Hankel draagt de Ster in de orde van het Velpse Narrenrijk

VELP – Voor het tweede jaar op rij werd in Velp iemand onderscheiden die zich verdienstelijk heeft ingezet voor de Velpse gemeenschap. Dit jaar werd de heer Henk hankel benoemd tot Drager van de Ster in de orde van het Velpse Narrenrijk.

Hankel werd na zijn trouwen bestuurslid van Velp voor Oranje en heeft hier jarenlang een dubbele bestuursfunctie vervuld; twaalf jaar was hij pennigmeester en secretaris. Ook is hij al 65 jaar lid van een muziekvereniging. Hankel heeft de ortotheek op de biljoenschool opgericht en bezorgt als vrijwilliger nog steeds boeken bij bejaarden en maakt nog steeds esmateriaal voor scholen, om de kosten te drukken. Ook werkt hij al jaren als vrijwilliger voor de Paperclip. Ten slot is hij hoofd en docent van de prof. Gunningschool geweest. Ook is hij docent geweest op de huidige biljoenschool. – Foto Marc Pluim.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.