Home / Velp / Clubhuis vernoemd naar Maatkamp

Clubhuis vernoemd naar Maatkamp

VELP – De Velpse voetbalvereniging VVO bestond donderdag precies 110 jaar en dat mocht niet onopgemerkt voorbijgaan. Van 26 februari tot 3 maart was het volop feest. De feestweek werd donderdag afgesloten met een gezellige jubileumavond. Wethouder Ronald Haverkamp van de gemeente Rheden en burgemeester Jan Hendrik Klein Molekamp van de gemeente Rozendaal onthulden een nieuwe naambord op het clubhuis van de voetbalvereniging; het Nol Maatkamp clubhuis. Maatkamp is een oud-lid dat vorig jaar overleed. Na de onthulling hield Velpenaar John Galen een voordracht onder de titel Nol Maatkamp, VVO en Velp in de vaart der volkeren. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.