Eerbekenaar aangehouden voor mishandeling in Dieren

DIEREN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie een 36-jarige man uit Eerbeek aangehouden op verdenking van mishandeling van een 21-jarige man uit Doesburg. Het voorval gebeurde in Dieren.

Het slachtoffer verklaarde dat hij die nacht rond half drie met een aantal vrienden bij een horecagelegenheid in Dieren was geweest. Toen ze de zaak verlieten, zouden er een viertal mannen uit de horecagelegenheid zijn gekomen die hen aanspraken en beweerden dat de jongens tegen hun auto stonden te plassen. Tussen één van deze mannen en het slachtoffer zou een handgemeen zijn ontstaan, waarbij het slachtoffer in zijn gezicht werd geslagen. Hij liep daarbij verwondingen aan zijn neus op en is door familie overgebracht naar een dokterspost voor controle. De man uit Eerbeek is aangehouden voor mishandeling.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.