Onderscheiding voor Carel Bakx

DOESBURG – Huisarts Carel Bakx uit Doesburg ontving vrijdag op het Doesburgse stadhuis een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Cees Luesink. Bakx is benoemd tot ridder in de orde van Oranje-Nassau. De uitreiking van het lintje was het hoogtepunt en afsluiting van de conferentie ‘Samenwerken voor een beter effect’, die die dag werd gehouden in het stadhuis van Doesburg. Tijdens de conferentie spraken medici de gemeente bij over trends in de gezondheidszorg.
Carel Bakx is huisarts bij praktijk De Linie in Doesburg, maar doet ook veel voor de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tevens werkte hij momenteel in samenwerking met de andere huisartsen een ouderenenquête uit, waarmee vereenzaming onder ouderen in Doesburg te lijf wordt gegaan – foto Wencel Maresch

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.