Home / Regio / PipoPower clowns op toer

PipoPower clowns op toer

DOESBURG – Na een gezellige start vorig jaar gaan ook dit jaar de pipo’s van PipoPower clowns op toer. Dit jaar zijn zij op 19 maart van 11.00 tot 16.00 uur op het plein ij de kerk in Doesburg te vinden en op 26 maart in Dieren en op 9 april in Velp. naast veel feestplzeier proberen de PipoPower clowns ook zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Cliniclowns omdat zij kinderen het liefst altijd willen zien lachen.

www.pipopower.nl
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.