Darije Kalezie gasttrainer op voetbalschool Erica ’76

DIEREN – Twee seizoen heeft VV Erica ’76 in Dieren nu een eigen voetalschool waaraan alleen de eigen leden kunnen meedoen. Techniek, balbeheersing en plezier staan hierbij voorop. Voor de aankomende voorjaarssessie hebben zich al meer dan 60 kinderen opgegeven. Op vrijdag 1 april start de sessie.

Op 11 maart wordt de afgelaste training van de najaarscompetitie ingehaald. De avond staat onder leiding van de hoofdtrainer van de Graafschap, Darije Kalezic. Ook maakt Martijn Meerdink, ex AZ, FC Groningen, de Graafschap en Oranje, zijn opwachting. De training start om 18.30 uur op het hoofdveld van het sportpark.
Nieuwsgierig naar voetbal? Kinderen vanaf vier jaar kunnen vrijblijvend meetrainen op de woensdag om 14.00 uur.

Marco Botermans, Tel. 0313 – 421065
E-mail. m.botermans@chello.nl
www.vverica76.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.