Hoe verder met De Del

ROZENDAAL – De gemeenteraad van Rozendaal heeft aangegeven mee te willen werken aan bestemmingswijziging voor de voormalige gronden van STP (toekomstige De Del); maar alleen als er een sportvoorziening voor Rozendaal blijft bestaan. De oorspronkelijke sportinvesteerder heeft in februari 2011 zijn plannen opgegeven. Op dit moment vinden onderhandelingen plaats met een nieuwe sportinvesteerder. Naar verwachting komt deze in mei met zijn plannen naar buiten.

Wethouder Hoving verwacht in 2012 met de bouw van de Dorpsschool te beginnen. Dat kan alleen wanneer eventuele bezwaar- en beroepzaken tegen plannen op De Del geen roet in het eten gooien. In de raadsvergadering van 15 maart praat de raad verder over de stappendie nog genomen moeten worden. Het stedenbouwkundig bureau mROgeeft 15 maart inde commissie van advies een presentatie over de stedenbouwkundige visie voor het gebied en een impressie van het type woningen dat op De Del kan worden gebouwd.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.