Hessengracht herbestraat

DOESBURG – Onlangs is het visueel aantrekkelijke grintpad rond het zorghuis Hessengracht in Doesburg herbestraat met eenvoudige klinkers. Het grindpad (zie foto’s) was slechts visueel aantrekkelijk. Voor wielen (rollator, rolstoel en zelfs fiets) was het nauwelijks te gebruiken.
Sporen in het gras toonden dat fietsers naast het pad fietsten. Over dat pad is het 300 meter van de Hessengracht naar de Paardenmarkt. Maar ongeschikt voor mensen met een rollator. Er is natuurlijk een alternatief. Dat is niet de openbare weg. Het moeizame grindpad is een prettig klinkerpad geworden. Mooi om naar te kijken. Zeker voor mensen met "wielen in de ogen".
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.