Gijs’ ballon kwam het meest ver

DIEREN – De Dierense Speeltuin hield onlangs een ballonnenwedstrijd en 26 februari heeft Gijs Janssen de eerste prijs in ontvangst genomen. Zijn ballon kwam het meest ver. De ballon vloog 689 km voordat hij terecht kwam bij de grens van Duitsland met Polen.
Gijs is nu de trotste eigenaar van een skelter, gesponsord door Voskamp Hall uit Eerbeek.
In totaal heeft de speeltuin zes kaartjes terug gekregen. Ook de ballonnen van Yuri Schieven met 661,9 km, Amir Ettaibi met 291,1 km, Jordy Matser met 201,9 km, Damon van Beek met 91,8 km en van Chayenne met 15,3 km zijn bekend geworden. De laatse belandde in een notenboom in Steenderen. Is jouw kaartje gevonden? Dan kan je jouw kaartje ophalen in de Dierense speeltuin.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.