Klanten beoordelen bieb met een 7,8

REGIO – De bibliotheek Veluwezoom was benieuwd naar de wensen en behoeften van de klant en welke prioriteiten de leden stellen; daarom hield de bieb een enquête. De enquête is verstuurd naar leden van wie het emailadres bekend is. Ruim 3000 leden vulden de enquête in. Dat is een respons van 44,3 procent. De leden gaven de bibliotheek een gemiddeld rapportcijfer van een 7,8.

Respondenten vinden het belangrijk dat hun vestiging blijft bestaan. 50 procent geeft aan hun abonnement op te zeggen als de vestiging in hun eigen dorp verdwijnt. 80 procent is tevreden over het basispakket; het aanbieden van boeken en andere materialen. Een goede informatievoorziening en goede hulp bij vragen wordt ook erg gewaardeerd. De meeste respondenten bezoeken de bieb; één tot twee keer per maand in hun eigen dorp en 65 procent gebruikt de website voor online verlengen en reserveren. Het volledige rapport is in te zien via www.bibliotheekveluwezoom.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.