Lenie Gerrits presenteert nieuw album

SPANKEREN – Lenie Gerrits uit Spankeren heeft een eigen album uitgebracht onder de titel ‘Als jij maar bij me bent’. Zijn eerste single, ‘Ik mis je zo klinkt ineens zo anders’, is inmiddels verschenen.

Gerrits brak vorig jaar door met zijn single De Rolleman, die hij in eigen beheer uitbracht. Hoewel de plannen er snel lagen, duurde het nog een jaar voor een album klaar was. Rob Ebbers van platenlabel Dee 2 Records ontdekte Lenie en bood hem een contract aan voor meerdere albums. Componist Henny Thijssen schreef bijna alle songs en Gerto Heupink van de Landscape Studio nam de productie en arrangementen voor zijn rekening. Een sterk album is het resultaat.
‘Ik mis je zo klinkt ineens zo anders’ is volgens Lenie een ‘sterke, commerciële plaat’. De single is terug te vinden op de playlists van verschillende Nederlandstalige radio- en tv-stations. De videoclip, die is opgenomen in Dieren en Doesburg, heeft op YouTube al duizenden hits gehad. Momenteel is Lenie druk bezig met de promotie en is daarom te gast bij radio- en tv-stations. Op 8 april presenteert hij zijn album in Theothorne in Dieren, vanaf 20.00 uur.