De Narrenkap

Niet alleen mensen die afreizen naar verre landen kunnen in de krokusvakantie genieten van wintersport. Thuisblijvers kunnen zaterdag bij de Narrenkap in Velp genieten van een heuse après-ski party. Feestburcht het Narrenhuus is voor de gelegenheid omgetoverd tot skihut, compleet met uitzicht op de bergen en sneeuw.

Voor kinderen staat ’s middags een Powerparty Kindercarnaval op het programma. Puk en Tom van de Powerfactory en Jeugdprinsessen Ellen, Laura en Vera verzorgen het feest voor kinderen tot en met twaalf jaar. Er zijn prijzen te winnen voor de mooiste kostuums.

www.cvdenarrenkap.nl

Zaterdag:
13.30 uur: Powerparty Kindercarnaval
20.11 uur: Après-ski party

Zondag:
13.11 uur: Optocht (start: Kerkallee)
Aansl.: Instuif

Dinsdag:
19.00 uur: Boerenbal, café d’Oranjeboom
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.