Carnavalsprogramma De Heiknüüters

RHEDEN – Burcht Ons Huis in Rheden staat komend weekend weer bol van de feestgangers. Prins Peter en Prins Erica zullen een goed voorbeeld voor hen zijn. De carnavalsoptocht op zondagmiddag zal weer een mooi hoogtepunt zijn. Disco Big Noise zorgt voor lekkere muziek tijdens de feestavonden, samen met Lang en Breed. Kaarten voor deze avonden zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Ons Huis en Rheden Optiek. Met uitzondering van het Discocarnaval en de optocht is de toegang voor zestien jaar en ouder.

www.cvheiknuuters.nl

Vrijdag:
19.00 uur: Discocarnaval, de Blokhut

Zaterdag:
20.11 uur: Kieltjesbal

Zondag:
13.11 uur: Optocht
20.41 uur: Knüüterbal

Maandag:
13.11 uur: Spätshoppen
20.41 uur: Boerenbal

Dinsdag:
14.00 uur: Dweilen met de kraan open
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.