Carnavalsprogramma de Knor- en Knalpot

GIESBEEK – Maar liefst vijf dagen lang wordt er gefeest in Giesbeek. De Knor- en Knalpot zwiert onder leiding van Prins Jeroen en Prinses Jaqueline in feestburcht Hof van Giesbeek. Zoon Harm is jeugdprins, maar wie zijn jeugdprinses gaat worden blijft nog even een geheimpje.
Eén van de hoogtepunten van het carnavalsfeest zijn de twee optochten. Tijdens de kindermiddag is er een speciale optocht voor junioren. De grote optocht vindt zondag plaats. Iedereen kan meelopen of –rijden als groep, duo of individu. Aanmelden hiervoor kan optocht@knorenknalpot.nl.

www.knorenknalpot.nl

Zaterdag:
14.00 uur: Kindermiddag
19.45 uur: Gekostumeerd Bal

Zondag:
12.00 uur: Optocht
20.30 uur: Feestavond

Maandag:
12.00 uur: Frühshoppen XXL

Dinsdag:
19.45 uur: Feestavond

Woensdag:
13.00 uur: Haringhappen