Carnavalsprogramma de Dwarsliggers

EERBEEK – Onder aanvoering van Prins Tonnie I en Prins Patrick III gaan de Dwarsliggers het Carnavalsweekend in. Het overgrote deel van het feest vindt plaats in burcht Spoorzicht.

Er is weer een uitgebreid en zeer feestelijk programma opgezet. De dames komen donderdag het eerst aan bod tijdens het Olde Wievenbal, waarna het feest vrijdag officieel wordt geopend met de Carnadisco voor de jeugd. Zaterdag staan de officiële handelingen op het programma, gevolgd door het Locomotiefjesbal en het grote Gekostumeerd bal. Hierbij zijn weer prijzen te winnen voor de mooiste kostuums. Hoogtepunt van het weekend is de optocht op zondagmiddag. Daarna wordt nog rustig doorgefeest met het Bielzenbal op zondag, het Frühschoppen op maandag en de afsluitende avond op dinsdag. Er is veel muziek tijdens het feest, onder andere van dweilorkest ’t Spult, orkest His en Co, orkest Buren en Disco DF. Natuurlijk laten ook de dansgardes zich zien.

www.cvdedwarsliggers.nl

Donderdag:
21.11 uur: Olde Wievenbal
Vrijdag:
18.01 uur: Opening Carnaval
19.11 uur: Carnadisco
20.11 uur: Openingsfeest
Zaterdag:
11.11 uur: Overdracht Prinsenwagens
14.11 uur: Locomotiefjesbal
20.33 uur: Gekostumeerd bal
Zondag:
13.11 uur: Vertrek optocht
15.11 uur: Carnaval 0 – 80 jr.
20.33 uur: Bielzenbal
Maandag:
10.33 uur: Frühschoppen
14.22 uur: Hooghedenfeest
Dinsdag:
15.11 uur: Stamppotmiddag
18.33 uur: Lampionnenoptocht
19.41 uur: Deurzakkersbal
21.45 uur: Haringhappen