Carnavalsprogramma De Deurdouwers

ANGERLO – Prins Luuk en Jeugdprins Dylan gaan voor in het carnavalsfeest in Angerlo. Plaats van handeling is het Deurdouwershol, in het dagelijks leven beter bekend als De Meent. Enkele hoogtepunten in het programma zijn de kinderoptocht op zaterdag, waarbij er prijzen zijn voor de mooist uitgedoste kinderen. Ook tijdens de dans- en hosavond, waarbij toporkest Backrow voor muziek zorgt, zijn er prijzen voor de mooiste outfits. De kinderoptocht start bij het Deurdouwershol, de grote optocht op zondag vanaf Café d’n Uutkiek.

www.deurdouwers.nl

Vrijdag:
20.30 uur: Jeugdavond
Zaterdag:
13.45 uur: Opstellen kinderoptocht
14.45 uur: Vertrek optocht
20.30 uur: Dans- en hosavond
Zondag:
11.00 uur: Ophalen Prins
13.30 uur: Vertrek optocht
Maandag:
11.00 uur: Frühschoppen
19.19 uur: 55+ Avond
00.00 uur: Pop verbranden